Femme Fatal

SHM Westernboys Femme Fatal

 

Roepnaam Fammy

 

Geboorte datum:

7 april 2012

 

Kleur:

Silver dapple bont (Ee/aa/nZ/nTO)

 

Hoogte:

82.5 cm

 

Vader:

SHM Redis Western Boy

Vos bont, 86 cm

AMHA Wereld kampioen & AMHA Wereld Grand Champion

Vader : First Knights Redi or Not

Moeder : Alliance Tenders All That Jazz

 

Moeder:

Alliance Zodiacs Inspiration

Valk, 85 cm

Vader : Little Kings Buckeroo Zodiac

Moeder : Brewers Orion Ballerina

 

Eigenaar:

Eliane Noten-Jongbloed

 

SHM Westernboys Femme Fatal

 

Vanaf het begin showde Femme Fatal zichzelf als een echt show paard. Vanaf de eerste foto's op de leeftijd van slechts 3 maanden had ze iets van "kijk naar mij". Ze groeide uit tot een prachtige merrie en heeft ook nu nog steeds de "kijk naar mij" houding. Ze verdient het aandacht te krijgen daar ze een prettige merrie in de omgang is, altijd attend naar mensen of ze haar wel zien. Ze heeft een echte show mentaliteit. Attent en gehoorzaam. Zelfs als je haar aandacht wat langer wilt vasthouden, zal ze je niet teleurstellen.

 

Gewoon in alles een top show merrie en dat heeft ze met haar resultaten bewezen. Ze heeft zoveel titels dat ik ze op een aparte pagina moest zetten. Om de resultaten te zien klik je hier.

 

Veelvoudig Grand Champion wat wil men nog meer? Ze beeindige haar show carriere met de prestigieuze titel AMHA 2014 Europees kampioen 2-jarige merries 79-84 cm. Een kroon op haar carriere nadat ze in 2013 de reserve Europese titel al had behaald.

 

Fammy geniet nu van haar vrijheid op de weide. Ze gaf ons een geweldig zwart hengstveulen, Invictus, in 2016, die zijn voetstappen reeds in de miniatuurpaardenwereld heeft gezet door veelvoudig kampioen te zijn in slechts 3 shows. In 2018 heeft Fammy ons een prachtig hengstveulen gegeven genaamd Luck. Alles over de beide nakomelingen is te lezen op hun pagina.